ZAGREB "SPACE WALK"

Velika svemirska šetnja Zagrebom

Doživite Zagreb na jedinstveni način

Jeste li znali da u centru Zagreba možete naći Sunce, Merkur, Veneru, Zemlju i Mars? Možda čak I svakodnevno prolazite pored planeta Sunčevog sustava?

Zagreb uistinu ima svoj Sunčev sustav. Središnja skulptura - Prizemljeno sunce ( replika originala iz 1971. godine), djelo je poznatog umjetnika Ivana Kožarića i trajno je smještena u Bogovićevoj ulici od 1994 godine. 2004. godine devet kugli i kuglica od nehrđajućeg čelika - "prizemljenih" planeta (u to vrijeme Pluton je još uvijek smatran planetom) smješteni su u centru i na širem području Zagreba poštujući skalu stvarnih astronomskih tijela. Postavio ih je konceptualni umjetnik Davor Preis. Udaljenosti "prizemljenih" planeta proporcionalne su stvarnim udaljenostima planeta od Sunca uzimajući u obzir promjer centralne skuplture - Prizemljeno sunce.

Projekt je iz nepoznatih razloga imao vrlo malo publiciteta tako da veliki broj Zagrepčana nije ni svjesan da svakodnevno prolaze pored planeta Sunčevog sustava.

Danas, još jednu dekadu kasnije od postavljanja, pozivamo vas da zajedno pronađemo skulpture planetena i doživimo Zagreb na novi i jedinstveni način. Čeka nas svemirska šetnja gradom, amožda I prava gradska avantura. Na početku programa dobivate zadatke koje rješavate unutar vremenskog limita. Doživite ih samo kao poticaj za vlastitu kreativnost I istraživačku znatiželju. Nadamo se i nekim vašim novim idejama i pričama.

Zabavljajte se otkrivajući nešto novo i doživite grad na sasvim drugačiji način. Uostalom, postoji razlog da niste odabrali klasični turistički paket-aranžman...

Ruta: interaktivni program pješice koji obuhvaća centar grada.

Napomena: vodič daje samo uvodne upute, a ostatak programa je interaktivna igra.

Mjesto i vrijeme polaska: po dogovoru

Trajanje: 2 sata

Jezik: engleski i hrvatski

• Contact: Aleksandra Uhernik Đurđek mob: +385 91 4220301
• email: aleksandra@eventfully-croatia.com

Program posebno preporučujemo za team building-e i zatvorene grupe, te ga možemo prilagoditi vašoj grupi kako bi se uklopio u temu općeg programa ili specifični itinerer.

Galerija

Galerija


O meni

Aleksandra Uhernik Đurđek

Aleksandra (dipl.oec.) ima dugogodišnje iskustvo rada u turizmu, najviše kao organizatorica raznih vrsta poslovnih i znanstvenih skupova. Svoje bogato iskustvo stekla je radeći u nekoliko većih hrvatskih turističkih agencija. U zadnjih godinu dana radi samostalno surađujući sa stranim i domaćim stručnjacima iz raznih poslovnih i znanstvenih područja povezanih uz turizam. Bilo znanstveni ili poslovni skupovi, edukacijski programi, konferencije ili kongresi, motivacijski, promotivni ili nagradni programi, svečane ceremonije i sl. - eventi su njena profesija i svakodnevnica gotovo dvadeset godina. Koristeći bogato iskustvo organizatorice evenata, također se bavi razvojem novih programa koji obogaćuju redovitu turističku ponudu osobito grada Zagreba.

Osim kroz formalno obrazovanje na Sveučilištu u Zagrebu završivši Ekonomski fakultet, dodatno obrazovanje stekla je završivši više međunarodnih stručnih seminara i programa usavršavanja od kojih posebno voli istaknuti ono od važne međunarodne strukovne organizacije International Association of Professional Congress Organisers (IAPCO), kao i od International Meeting Association (ICCA). Od svibnja ove godine ima i važan međunarodni certifikat iz područja motivacijskih programa tzv. “insentiva” – “CIS - Certified Incentive Specialist” u čemu je prva u Hrvatskoj i okolnoj regiji.

U svojoj profesiji posebnu važnost daje radu u multidisciplinarnim timovima, dobroj koordinaciji poslovanja između više organizacija i pojedinaca, kao i radu u međunarodnom okruženju. Člansto u više profesionalnih udruženja i široka paleta poslovnih kontakata pomaže joj da realizira i naizgled nemoguće zahtjeve klijenata. Svježe, dobre ideje, kao i poticaj za nove projekte nalazi kod svojih poslovnih partnera i suradnika, ali i u obiteljskom okruženju supruga i dvoje uvijek inspirativnih teenegera.

UPIT ZA ZAGREB SPACE WALK

UPIT ZA RAZGLED GRADA